En fullspäckad vecka med beredskapstankar i media! 🗞️📺

Med anledning av ÖB´s uttalande såg Beredskapsfabriken en markant ökning i försäljningen. Något som media verkligen uppmärksammat i veckan. Bland annat hos Dagens industri, Borastidning, P4sjuharad, Svtnyheter, Rapport, Ehandel.se och Frihetsnytt Men det var inte den eskalerade försäljningen pressen gick igång på… Istället för att ringa i klockan och fira uppmanade Beredskapsfabriken kunderna till att ”Tagga ner och sluta handla beredskapsprylar av rädsla. Utgå från produkter du har hemma, inventera, öva och skaffa dig kunskap. Sen kan du inhandla det du behöver, om du ens behöver något…”

Ge oss gärna tips på fler företag som uppmanar sina kunder att inte tokhandla deras produkter… Vi älskar ert synsätt och driv och tack för att vi får möjligheten att jobba med såväl PR som content för er! ⭐️

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *